Stimati medici - alaturati-va chiar astazi marii familii Beyond™! Albirea dintilor nu a fost niciodata mai simpla si mai eficienta - atat pentru medicii dentisti cat si pentru pacienti. Cele peste 15000 de aparate stomatologice Beyond pentru albirea dintilorvandute in intreaga lume vorbesc de la sine.
Astazi avem multi pacienti care sunt nevoiti sa se deplaseze zeci de kilometri pana la cel mai apropiat cabinet stomatologic partener Beyond™ pentru a beneficia de cel mai bun tratament pentru albirea dintilor. Viziunea noastra e ca in cel mai scurt timp sa existe cel putin un Accelerator Beyond™ in fiecare oras din Romania - va invitam sa fiti primul care il cumpara, la un pret redus.
Incurajam de asemenea medicii aflati la inceput de drum, prin politica de preturi practicata.
Sunteti dintr-un oras care in care nu exista Accelerator pentru albirea dintilor Beyond™? Sau va aflati intr-unul in care exista deja aparate pentru albirea dintilor, insa sunteti la inceput de drum, cu un cabinet stomatologic recent deschis (2009-2011)? Va ganditi sa va asociati cu un alt cabinet pentru a beneficia de un discount pentru fiecare lampa de albire cumparata? Nu ezitati sa ne contactati, avem oferte pregatite special pentru dvs!

Vreti pur-si-simplu sa faceti cea mai buna afacere posibila pentru cabinetul dvs stomatologic? Contactati-ne chiar acum! Este dovedit ca investitia intr-o lampa pentru albirea dintilor de la Beyond™ se recupereaza foarte repede datorita interesului ridicat al pacientilor pentru produsele noastre de calitate.

Ne puteti contacta de luni pana vineri intre orele 09.00 si 17.30, la urmatoarele numere de telefon:

0733-684466 | 0724-848535 | 0733-967099     FAX: 0264-424207

Adresa: Cluj Napoca, str. Campului nr.38.
Ne puteti de asemenea scrie la adresa
office @ beyondromania.ro (indepartati spatiile) - raspundem intotdeauna rapid intrebarilor dvs! Intrebarile legate de procesul de albire a dintilor sunt binevenite de asemenea.

Comenzile se expediaza in Cluj-Napoca prin agentii nostri, iar in tara in maxim 24-48h prin curierat rapid.

Vizitati magazinul nostru online cu produse stomatologice, www.shop-one.ro pentru comenzi!
Albirea dintilor in Romania
Sisteme endodontie - Obturatii gutaperca lichida
Centru de Prelucrare CAD/CAM pentru zirconiu - Tehnica dentara Cluj
Lampi albire dinti Beyond Command / Lampi albire dinti Beyond Polus
Aparatura stomatologica pentru albirea dintilor in cabinet