Cabinet Dr. Aninoiu Stefan, Str. Alexandru Ioan Cuza, bl.10C, parter (vis-a-vis McDonalds). Tel: 0351/431433, 0745/535557
Daca va intereseaza produsele speciale Beyond™ pentru albirea dintilor acasa, precum si pentru intretinerea albirii efectuate in cabinetul stomatologic, vizitati www.shop-one.ro. Comenzile sunt expediate in maxim 24h.
Albirea dintilor in Craiova
Cabinet Dr. Aninoiu Anca, Str. Calea Unirii nr.190, bl.29, ap.2 (vis-a-vis Fabrica Confectii. Tel: 0744609364
Albirea dintilor este un tratament stomatologic care necesita profesionalism si minutiozitate in pregatirea pacientului. Clientii  BEYOND™ sunt exclusiv Clinici stomatologice de calitate, conduse de oameni priceputi si performanti. Le recomandam cu caldura doritorilor de servicii stomatologice si estetica dentara sa apeleze cu incredere la partenerii nostri pentru un plus de calitate si de siguranta.

Va asiguram ca membrii staff-ului medical al acestor Clinici sunt bine instruiti in efectuarea Tratamentul de albire BEYOND™, dvs. ca si pacient fiind pe mana unor adevarati profesionisti dentari. Invitam de asemenea profesionistii dentari sa ia legatura cu clientii nostri pentru a se convinge de performantele Sistemului de albire Beyond™.

Medicii care dispun deja de un Accelerator de albire BEYOND™ dar nu sunt inregistrati si doresc sa se alature comunitatii (urmand sa apara si in paginile site-ului nostru) sunt rugati sa ne contacteze telefonic sau sa ne scrie pe adresa beyond@dintifrumosi.ro sau office@beyondromania.ro. Nu uitati sa precizati serial number-ul aparatului dvs.

Afla din lista de mai jos datele de contact ale cabinetelor stomatologice care folosesc Sistem de albire BEYOND™.
Aparatura stomatologica pentru albirea dintilor in cabinet
Centru de Prelucrare CAD/CAM pentru zirconiu - Tehnica dentara Cluj
Lampi albire dinti Beyond Command / Lampi albire dinti Beyond Polus
Albirea dintilor in Romania
Albirea dintilor in alt oras? Alege din lista de mai jos.