Excelentul sistem pentru albirea dintilor in saloanele de estetica Beyond™ WhiteSpa Select inseamna obtinerea unor rezultate extraordinare, asemanatoare Sistemelor de albire Beyond™ clasice pentru cabinete. Diversificarea gamei de estetica dentara de la Beyond Dental include acest nou echipament pentru albirea dintilor in saloanele de infrumusetare, in conditii de siguranta maxima.

Aveti posibilitatea de a achizitiona un echipament performant pentru albirea dintilor din categoria Premium, fara a face concesii financiare! Beyond™ WhiteSpa inseamna un pret extraordinar de bun pentru o lampa de albire, dar mentinane siguranta, rezultatele si profesionalismul cunoscut de la lampile profesionale Beyond™ clasice, pentru cabinete stomatologice.

Noua lampa pentru albirea dintilor Beyond™ WhiteSpa aduce cu sine managementul eficient al costurilor, fiind o investitie sigura si mereu de actualitate - salonul dvs. de estetica va lucra mereu in profit cu un astfel de aparat eficient! Fiti si dvs. printre clientii Beyond™ - cei mai multumiti profesionisti din lume! Oferiti clientilor dvs. cele mai bune solutii pentru albirea dintilor, timpi record de operare pentru o sedinta completa si rezultate remarcabile si durabile in timp. Optati pentru un produs Premium la un cost eficient! Asiguram si ulterior materiale pentru albirea dintilor, inclusiv consumabile pentru clientii dvs.
Lampa albire dinti in salon Beyond™ WhiteSpa Select, pe Youtube
Intra acum pe magazinul stomatologic online www.shop-one.ro pentru alte detalii despre Acceleratorul de albire Beyond™ WhiteSpa Select si vezi ofertele noastre pentru achizitionare!
Albirea dintilor in Romania
Sisteme endodontie - Obturatii gutaperca lichida
Centru de Prelucrare CAD/CAM pentru zirconiu - Tehnica dentara Cluj
Lampi albire dinti Beyond Command / Lampi albire dinti Beyond Polus
Aparatura stomatologica pentru albirea dintilor in cabinet