Revolutia in albirea profesionala a dintilor incepe acum! Noul Accelerator Polus aduce tehnologia inovatoare LightBridge de la Beyond™ pentru cabinete si clinici stomatologice premium intr-un aparat compact si deosebit de performant.

Fiecare profesionist dentar stie ca investiile in tehnologie si imagine sunt pasul catre un business de succes. Pentru toti proprietarii cabinetelor de lux de pe Glob, Beyond™ a creat un Sistem de albire a dintilor care imbina tehnologiile performante de activare a gelului nostru cu facilitati de ultima generatie - totul pentru o utilizare facila si eficienta.

Noul Accelerator Beyond™ Polus dispune de caracteristici avansate care vor uimi deopotriva profesionistii dentari concurenti, precum si clientii dvs. care opteaza pentru albirea dintilor - este exact acel echipament stomatologic performant pe care si l-ar dori fiecare profesionist dentar.
Lampa albire dinti in cabinet Beyond™ Polus, pe Youtube
Intra acum pe magazinul stomatologic online www.shop-one.ro pentru alte detalii despre Lampa de albire Beyond™ Polus si vezi ofertele noastre pentru achizitionare! Sistemele pentru albirea dintilor Beyond™ beneficiaza de reducere la plata integrala.
Albirea dintilor in Romania
Sisteme endodontie - Obturatii gutaperca lichida
Centru de Prelucrare CAD/CAM pentru zirconiu - Tehnica dentara Cluj
Lampi albire dinti Beyond Command / Lampi albire dinti Beyond Polus
Aparatura stomatologica pentru albirea dintilor in cabinet