Noul sistem pentru albirea dintilor in cabinet Beyond™ COMMAND inseamna obtinerea acelorasi rezultate extraordinare ca si cu Sistemul de albire Beyond™ clasic, insa aduce un nou concept: cel de fidelizare al cabinetului care il utilizeaza. Pentru ca intelegem conditiile dificile din Romania, va oferim acum un nou Accelerator de albire Beyond™ la un pret accesibil si care poseda aceleasi tehnologii si calitati remarcabile ca si fratele sau mai mare.

In sfarsit, aveti posibilitatea de a achizitiona un echipament stomatologic pentru albirea dintilor din categoria Premium, fara a face concesii financiare! Beyond™ COMMAND inseamna un pret extraordinar de bun pentru Acceleratorul nostru de albire, dar mentinand siguranta, rezultatele si profesionalismul cunoscut de la Sistemul Profesional de albire Beyond™ clasic.

Noul Sistem pentru albirea dintilor Beyond™ COMMAND aduce cu sine managementul eficient al costurilor, fiind o investitie sigura si mereu de actualitate - cabinetul dvs. stomatologic va lucra mereu in profit cu un astfel de aparat eficient! Fiti si dvs. printre clientii Beyond™ - cei mai multumiti profesionisti dentari din lume! Oferiti pacientilor dvs. cele mai bune solutii pentru albirea dintilor, timpi record de operare pentru o sedinta completa si rezultate remarcabile si durabile in timp. Aduceti un motiv de bucurie pacientilor dvs. fumatori si consumatori de cafea - acum exista o solutie perfecta pentru dinti albi! Si toate acestea, la un cost redus pentru cabinetul dvs!
Sistemul pentru albirea dintilor in cabinet Beyond™ Command, pe Youtube
Intra acum pe magazinul stomatologic online www.shop-one.ro pentru alte detalii despre Lampa de albire Beyond™ Command si vezi ofertele noastre pentru achizitionare! Sistemele pentru albirea dintilor Beyond™ beneficiaza de reducere la plata integrala.
Albirea dintilor in Romania
Sisteme endodontie - Obturatii gutaperca lichida
Centru de Prelucrare CAD/CAM pentru zirconiu - Tehnica dentara Cluj
Lampi albire dinti Beyond Command / Lampi albire dinti Beyond Polus
Aparatura stomatologica pentru albirea dintilor in cabinet