Beyond™ Dental & Health USA este unul dintre pionierii din domeniul aparaturii stomatologice moderne pentru albirea dintilor. De-a lungul anilor, compania a efectuat cercetari extinse in estetica dentara, producand si vanzand cu succes peste 15.000 de lampi pentru albirea dintilor. Profesionistii dentari din America, Europa si Asia au inteles ca performanta in medicina dentara inseamna investitii in egala masura in oameni dar si in echipamente. Pentru acesti profesionisti dentari, Beyond™ produce de ani de zile lampile sale cu accelerator de albire, cele mai eficiente si mai sigure aparate pentru albirea dintilor.
Atunci cand un medic dentist ia in calcul achizitia unui nou echipament pentru cabinetul sau stomatologic, el trebuie sa puna in balanta costurile si performanta, fara a face rabat la calitate. Contrar anilor de inceput ai stomatologiei private din Romania, profesionistii dentari au inteles ca investitia in tehnologie moderna aduce numai rezultate pozitive in munca lor. Aparatura stomatologica performanta aduce rezultate optime ale tratamentelor dentare, creste nivelul de confort in munca si satisfactia clientului.
Va invitam sa va documentati mai departe despre lampa pentru albirea dintilor care va intereseaza - aflati totul despre Kit-urile noastre de albire eficiente si despre consumabilele pentru intretinerea sanatatii orale:
Lampa albirea dintilor Beyond Command
Lampa albirea dintilor Beyond Polus
Kit-uri pentru albirea dintilor Beyond II
Beyond 360º
Apa de gura Beyond, dinti albi
Ata dentara Beyond, dinti albi
Pasta de dinti Beyond, albire dinti
Va invitam sa parcurgeti un articol excelent realizat de distinsi membri ai UMF Tg. Mures si UMF Victor Babes Timisoara. Articolul detaliaza un studiu al efectului albirii vitale asupra acumularii placii bacteriene, cu concluzii incredibile. Articolul se afla la pagina 42 in revista DentalTarget.
Albirea dintilor in Romania
Albirea Dintilor
lampa albire dinti Beyond Polus
Lampa albire dinti Beyond Command
Kituri albire dinti Beyond
Lampa albirea dintilor Beyond WhiteSpa - saloane estetica
Lampa albire dinti WhiteSpa
Sisteme endodontie - Obturatii gutaperca lichida
Centru de Prelucrare CAD/CAM pentru zirconiu - Tehnica dentara Cluj
Lampi albire dinti Beyond Command / Lampi albire dinti Beyond Polus
Aparatura stomatologica pentru albirea dintilor in cabinet